Το Συνέδριο

Παρατήρηση, μελέτη, έρευνα, αποτέλεσμα.
Εκλαΐκευση της επιστήμης, διάδοση της γνώσης.
Η χαρά να τα μοιράζεσαι.

Ενημέρωση 18 Σεπτεμβρίου 2017

Προσφορά στα Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Σχετικά με τις μετακινήσεις προς την Κέρκυρα, η εταιρεία KerkyraLines προσφέρει έκπτωση 50% με τα πλοία της Κοινοπραξίας αρκεί οι συμμετέχοντες να αναφέρουν ότι ταξιδεύουν για το Συνέδριο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας. Η Κοινοπραξία ονομάζεται CORFU FERRIES πράγμα που αναγράφεται έξω από τα εκδοτήρια και της Ηγουμενίτσας και της Κέρκυρας.

Για πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της KerkyraLines:  www.kerkyralines.com

 

Προσφορά για ενοικίαση αυτοκινήτου

Για τις μετακινήσεις εντός του νησιού, προσφέρεται για τους συνέδρους έκπτωση 20% στην ενοικίαση αυτοκινήτων από το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων Corfu Car Rental.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26610 41001.

 

Εγγραφές

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι για την εγγραφή στο συνέδριο ισχύει μειωμένη τιμή (30,00€ κανονική και 20,00€ για φοιτητές και άνεργους) έως 30 Σεπτεμβρίου 2017 ενώ από 1/10/2017, θα ισχύσει η τιμή των 40,00€ για την κανονική εγγραφή και 20,00€ για φοιτητές και ανέργους.

Pin It

Παράταση υποβολής προτάσεων, εισηγήσεων, workshop

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι μετά από κοινή απόφαση της επιστημονικής και οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής προτάσεων, εισηγήσεων, workshop έως τις 25 Ιουλίου 2017.

Οι άλλες ημερομηνίες παραμένουν ως έχουν.

Pin It